У Харківській області ув'язненим колонії підключили інтернет

Засуджені користувачі не можуть користуватися SIM-картами, соцмережами та іншими сайтами з негативним змістом

На Харківщині в Першотравневій виправній колонії №117 зробили окрему кімнату для того, щоб ув'язнені могли входити в інтернет. Про це повідомляє Північно-Східне міжрегіональне управління з питань виконання кримінальних покарань на своїй сторінці в Facebook.

В кімнаті є два планшети, у яких відключена можливість апаратної підтримки будь-яких видів SIM-карт і заблоковані камери. На так званих терміналах включений доступ до основних інформаційних інтернет-сайтів і заблокований доступ до соціальних мереж і порталів негативного змісту.

Начальник установи Костянтин Козіч розповів, що такий крок з підключенням інтернету для ув'язнених буде їх всебічно інтелектуально розвивати, розширювати кругозір і ефективно адаптувати до умов самостійного життя в суспільстві.


Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, правоохоронці Харківської області викрили телефонного шахрая. За даними поліції, зловмисником виявився 24-річний житель Луганської області. Він скоював злочини, перебуваючи в місцях позбавлення волі. Загальна сума завданих матеріальних збитків потерпілим становить 71700 гривень.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися