У Харкові підвищать тарифи на водопостачання та водовідведення. Цифри

Харків'яни будуть більше платити за водопостачання та водовідведення

У Харкові зміняться тарифи на послуги водопостачання та водовідведення. Про це з посиланням на представника НКРЕКП Василя Без'язичного пише Newsroom.

Так, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг, розглянула пропозицію КП "Харківводоканал" щодо зміни тарифів на водопостачання та водовідведення. Підприємство пропонувало підвищити вартість зазначених послуг. А у зверненні заступника харківського міського голови з питань ЖКГ Андрія Руденка, оприлюдненому на сайті НКРЕКП, мова йшла про те, що збитки КП з надання комунальних послуг за 2019 рік складають 334 млн грн, тому варто підняти тарифи.

Комісія розглянула пропозиції та затвердила новий тариф на водопостачання на рівні 12,69 грн. Зазначимо, що підприємство просило підвищити його ще сильніше. Сьогодні ж харків'яни платять 10,21 грн за кубометр води за водопостачання. 

Щодо водовідведення, тут підвищення ціни має бути ще більшим: з 5,22 до 7,68 грн.

picture

Фото: Накипело

Нагадаємо, як повідомляв раніше портал "Коментарі. Харків", з січня харків'яни будуть отримувати дві платіжки за газ. З 2020 року вартість послуг з доставки газу вкажуть в окремій платіжці. Раніше її прописували окремим рядком в загальному рахунку.

Приєднуйтесь до нас у Telegram - Пульс Харкова - та будьте в курсі найцікавіших і важливих новин міста та Харківської області.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися