Коронавірус в Харкові: Новорічній ялинці бути, - мерія

На центральній площі міста можна буде випити, закусити й купити непродовольчі Товари

У Харкові, на площі Свободи, монтують близько 50 павільйонів для новорічного ярмарку. Про це повідомляє "Харківський антикорупційний центр".

Громадські працівники уточнюють, що на заходах, що їх організовує мерія, можна буде купити випивку, їжу і непродовольчі товари.

Ярмарок розпочнеться 19 грудня і триватиме до 17 січня. Її буде організовувати підприємець Олексій Білан. До цього він був розпорядником на фестивалі Go-Go Food в сквері "Стрілка" і на заходах, пов'язаних з Масницею.

Бізнесмен у відкритому доступі вказує такий же номер мобільного телефону, як і в інших організаторів свят, які пов'язані з харківськими чиновниками. Так, раніше цей номер використовувала Анастасія Кам'янська. У ХАЦ кажуть, що вона була упорядником фестивалю вуличної їжі та новорічної ярмарки-2019 під час Летопарка,



Як повідомляли "Харків. Коментарі "раніше, в Харкові на площі Свободи нарешті закінчили новорічну ялинку, крім цього до неї ще приїхав і Дід Мороз. Відповідні фото жителі опублікували в соцмережах. Відзначимо, що відкриття головної ялинки планується 19 грудня в День святого Миколая. Однак, попри це на ній вже засяяли лампочки та різні прикраси. Дід Мороз приїхав до лісової красуні верхом на олені.

Читайте также