У Харківській області з'явився новий начальник поліції області (фото)

Нового керівника регіонального відомства представили Державний секретар МВС Олексій Тахтай і голова Національної поліції України Ігор Клименко

Сьогодні, 4 грудня, в Харкові Державний секретар МВС Олексій Тахтай і голова Національної поліції України Ігор Клименко представили особовому складу нового начальника ГУНП в Харківській області. Про це повідомляє відділ комунікації відомства.

Так, поліцію Харківської області очолив Андрій Рубель. Полковник поліції Андрій Рубель до цього поста був заступником начальника Департаменту карного розшуку Національної поліції України.

На заході були присутні голова ХОДА Айна Тимчук, голова Харківської обласної ради Сергій Чернов, заступник міського голови Ігор Терехов, перший заступник прокурора області Володимир Лимар, начальник УСБУ в області Роман Дудин, Керівники інших правоохоронних структур.

Голова Національної поліції України Ігор Клименко зазначив, що пріоритет в роботі поліції - це довіра громадян. Тому керівник поліції регіону повинен правильно організувати роботу своїх підлеглих.

"Рівень довіри населення області до поліції має бути значно вищим. Цю роботу потрібно проводити у тісній взаємодії усіх підрозділів поліції,  активній співпраці з органами виконавчої влади та керівниками правоохоронних органів Харківської області. Кожен з вас несе персональну відповідальність за надання нашим громадянам якісного правоохоронного сервісу", - заявив Ігор Клименко.

Довідка "Коментарів": Андрій Рубель народився в 1982 році в Чернігівській області. У 2004 році випустився з Національної академії внутрішніх справ. Служба в органах внутрішніх справ почалася з оперуповноваженого відділу карного розшуку Солом'янського районного управління Києва. У період з 2005 по 2020 роки перебував на різних посадах в поліції міста Києва та області, в ГУБОЗ МВС України, Департаменті карного розшуку, внутрішньої безпеки, стратегічних розслідувань Національної поліції України, керував роботою поліції Закарпатської області.

Як повідомляли "Харків. Коментарі "раніше, у Харківській обласній державній адміністрації з 1 грудня з'явився новий глава. Їм стала Айна Тимчук. Розпорядження про це з'явилося на сайті ХОДА. "Згідно з указом Президента України від 27 листопада 2020 року №522 / 2020" Про призначення А.Тимчук головою Харківської обласної державної адміністрації "приступаю до виконання повноважень голови Харківської обласної державної адміністрації з 1 січня 2020", - сказано в документі, який підписала сама Тимчук.

Читайте также