У Харкові до кінця робочого тижня холодно, - Гідрометцентр

Температура впаде до -13 ° С

До середини тижня днем в Харкові та області синоптики обіцяють ясну і морозну погоду до -5 °. Про це пише Харківський гідрометцентр.

8 та 9 грудня в області та Харкові чекають малохмарну погоду без опадів. На дорогах - ожеледиця. Температура повітря вночі від -8 ° до -13 °, вдень від 0 ° до -5 °.

Потеплішати має у четвер, 10 грудня. Температура очікується від -4 ° до -9 ° вночі, вдень до 1 °. Опадів не прогнозують.

У п'ятницю, 11 грудня, на дорогах міста та області також очікують ожеледицю і температуру вночі від -3 ° до -8 °, вдень від -3 ° до -2 °.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, з 25 листопада, очікується ускладнення погодних умов по всій Харківській області. Служба автомобільних доріг (САД) України попереджає водіїв про обережність на трасах. "Протягом дня очікується хмарна погода. Невеликі опади (мокрий сніг та дощ). На дорогах місцями ожеледиця. Вітер західний, 7 - 12 м / с. Температура повітря по області: вдень від 0 до 4 ° С, вночі від 2 ° до -3 ° С ", - пише Укравтодор.

Читайте также