У Харкові ще раз зустрічатимуть Новий рік. Програма заходів

Харків’ян запросили у парк Горького зустріти Новий рік щура за східними традиціями

Завтра, 25 січня у Харкові знов зустрічатимуть Новий рік. Заходи відбудуться у Центральному парку культури і відпочинку імені Горького. Про це "Коментарі. Харків" дізналися у пре-службі парку.

Цього разу Новий рік зустрічатимуть за східними традиціями. Зустріти разом рік щура у парку запрошують харків’ян і гостей міста.

В програмі заплановані відповідні розваги. Так, відкрите заняття з китайської гри Го, якій вже більше двох тисяч років, пройде розважальному центрі парку. Там же запланована пізнавальна програма "Самураї". Також виступлять К-РОР команди (це музичний жанр, який виник в Південній Кореї та перетворився в масштабну музичну субкультуру), в'єтнамська громада Харкова і представники Інституту Конфуція Харківського національного університету Каразіна.

На головній сцені парку заходи розпочнуться о 14:30 з дитячої розважальної шоу-програми. О 17:00 розпочнеться конкурсна програма "Самураї" і виступ К-РОР команд.

Східний Новий рік почнуть зустрічати о 18:00. Організатори обіцяють, що феєрією свята стане незабутній "Танець Дракона". Завершиться свято дискотекою у азіатському стилі "Asia-style".

Приєднуйтесь до нас в Telegram - Пульс Харкова - і будьте в курсі найцікавіших і важливих новин міста та Харківської області.

Читайте также