Локдаун у Харкові: Смішні заборони (ФОТО)

В Україні ввели посилені карантинні обмеження до 24 січня

По всій Україні, 8 січня, ввели локдаун. Користувачі в соцмережах поділилися комічними заборонами та обмеженнями в супермаркетах Харкова.

Найнебезпечнішими джерелами передачі вірусу виявилися колготки, лампочки та батарейки. Напевно, саме за допомогою таких речей і передається COVID-19, а у звичайних продуктів або алкоголю до нього імунітет.

Найсмішніше - це презервативи, які стоять на карантині. Схоже, що вирішення демографічної катастрофи в Україні все-таки знайшли.

І найголовніше, що попри такі обмеження в супермаркетах, головну проблему - велика кількість людей і недотримання соціальної дистанції так ніхто і не вирішив.

Нагадаємо, з 8 і по 24 січня в Україні вводиться локдаун, який передбачає ряд наступних обмежень:

Забороняється відвідування навчальних закладів, крім закладів дошкільної освіти та спеціальних установ;

Закриваються кафе, бари, ресторани. Вся продукція повинна готуватися на винос або адресне доставлення;

Закриваються кінотеатри та інші культурні заклади;

Закриваються торгово-розважальні центри, розважальні клуби та бари, крім продуктових магазинів, і аптек в торгових центрах;   

Закриваються салони краси, фітнес-зали, басейни, продовольчі та непродовольчі ринки? Закриваються ринки та різдвяні ярмарки;

Забороняється проводити будь-які масові заходи.

Супермаркети, аптеки, банки, поштові відділення та готелі будуть працювати в тому ж режимі. Салони краси та перукарні також зможуть продовжити роботу, але лише за попереднім записом без очікування в черзі. Також під час зимового локдауну буде заборонено торгівлю будь-якими товарами, крім харчів, ліків, засобів гігієни та зв'язку, кормів для тварин, преси, ветеринарних препаратів, насіння рослин і засобів захисту рослин. Продаж товарів інших груп буде можлива тільки з адресної доставлення.
Раніше "Коментарі" розповіли, як буде працювати парк Горького після введення локдауну.

Читайте также