На облаштування Харкова виділили майже 3 мільярди: Чим порадують мешканців

Місто виділило кошти на ремонт житлового фонду

У Харкові з міського бюджету виділили 2,7 млрд. Грн облагороджування міста. Про це повідомив "СтройОбзор", посилаючись на директора Департаменту житлово-комунального господарства Ірину Туз.

Відзначається, що гроші підуть на ремонт та реконструкцію будинків, ремонт покрівель, доброустрій прибудинкових територій, вивезення сміття, забезпечення городян теплом та водопостачанням, ремонт мереж, освітлення та озеленення міста і т.д.

Також в рамках Програми розвитку і реформування житлово-комунального господарства Харкова на 2011-2025 роки близько 1 млрд. Грн. виділено на ремонт магістралей, внутрішньо квартальних доріг, поточний ремонт магістральних водопровідних мереж та гідроспоруд.

Нагадаємо, У Харкові планують підготувати парки та вулиці до весни. Робочі КСП "Харківзеленбуд" посадять в місті 110 дерев та майже 1,4 млн квітів, підготують до роботи 20 міських фонтанів, виконають санітарне очищення парків, скверів та зелених зон загальною площею 2 тис. 857 га, вивезуть 750 куб. м сміття та листя, видалять аварійні та сухостійні дерева, виконають покіс газонів.

Раніше "Коментарі" розповіли, що в Харківській області в кінці лютого екологічна інспекція перевірила Державне підприємство "Жовтневе лісове господарство" на дотримання законодавства. Інспекція порахувала збитки та пред'явила претензію на 1 мільйон 127 тисяч 755 гривень.


Читайте также