Під Харковом дівчинка з друзями вирішила покататися на електричці: Бабуся підняла тривогу (ФОТО)

Правоохоронці шукають маму одного зі зниклих хлопчиків

Відділення поліції Лозівського РВП, 26 березня, о 20:13 отримало повідомлення від жінки, яка розповіла, що її 11-річної онуки досі немає вдома. Про це повідомили в пресслужбі поліції Харківської області.


Працівники поліції встановили, що дівчинка разом з двома своїми 13-річними друзями села на електропоїзд та поїхала в Харків до тітки одного з хлопців. Уже в Харкові діти вирішили повернутися додому та електропоїздом приїхали в місто Первомайський, де їх вже чекали поліціянти. Заяв в поліцію про зникнення хлопців не надходило. Поліцейські встановили їх особистості. Одного правоохоронці передали батькам, іншого тимчасово направили до Первомайської лікарні, поки не знайдуть його маму. Дівчинку передали опікуну.

Зараз вирішується питання про притягнення батьків до адміністративної відповідальності за ч. 1 ст. 184 (невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Нагадаємо, внаслідок ускладнень від коронавірусу пішов з життя колишній директор Харківського історичного музею імені М.Ф. Сумцова Анатолій Янковський.


Читайте также