Тимчук подала декларацію: Швейцарські годинники та купа грошей

У Айни Тимчук згідно з декларацією немає власного житла

Глава Харківської обласної держадміністрації Айна Тимчук, 31 березня, опублікувала свою декларацію на сайті НАПКА за 2020 рік.

Цікаво, що у Тимчук згідно з декларацією немає власного житла та машини. А квартира в Дніпрі площею 70 кв.м та автомобіль Mercedes-Benz GLE 350D належать її старшій доньці Любові Гордієнко. Відомо, що дівчина закінчила Київський інститут міжнародних відносин. Вона живе в столиці та працює юристом.

Також Тимчук за минулий рік в Дніпропетровській обладміністрації заробила майже 443 тисячі гривень, а в Харківській обладміністрації - трохи понад 73 тисяч гривень. Вона зберігає 650 тисяч гривень та 70 тисяч доларів готівкою.

Крім цього Тимчук задекларувала швейцарський годинник - торгової марки Ulysse Nardin Модель Dual Time Lady 243-22 (на офіційному сайті вони стоять 7700 доларів) та торгової марки Chopard Happy Sport.

Нагадаємо, в неділю, 28 березня, коли повинні були відбутися позачергові вибори міського голови Харкова, Української соціологічною платформою було проведено соціологічне опитування на тему "Електоральні уподобання жителів Харкова".


Читайте также