У Харкові за 25 мільйонів встановлять стелу з українським прапором

На державному рівні прийняли рішення про встановлення стел у всіх обласних центрах України

У Харкові до 30-річчя незалежності України на перетині Соборного спуску і вулиці Клочківській встановлять стелу з державним прапором. Про це повідомили в харківському антикорупційному центрі.

Відзначається, що 25, 7 мільйонів виділили на капітальний ремонт зеленої зони вздовж Сергіївського Майдану. З цих 25,7 млн грн - приблизно 21 млн - це установка стели з Державним Прапором України. Рішення про встановлення таких стел у всіх обласних центрах України прийнято на державному рівні та буде присвячено до 30-річчя Незалежності України. З обласного бюджету на установку стели виділили 10,5 мільйона. Аукціон повинен відбутися 21 квітня.

Нагадаємо, стела - це кам'яна, мармурова, гранітна або дерев'яна плита (або стовп) з висіченими на ній текстами або зображеннями. Встановлюється в якості похоронного або пам'ятного знака.

Раніше "Коментарі" розповіли, що в Харкові з 6 квітня та до 11 червня заборонять рух транспорту по Динамівській вулиці. КП "Харківські теплові мережі" ремонтуватимуть магістральний трубопровід. Відзначається, що рух транспорту перекриють по вул. Динамівської на ділянці від вул. Трінклера до пров. Фанінський. Об'їзд закритої ділянки організують по прилеглих вулицях: Сумської та Білій Акації.


Читайте также