У Харкові з ранку трамваї не ходитимуть на двох маршрутах

Завтра трамваї №16 та 16А тимчасово не курсуватимуть

У Харкові, 9 квітня, по вул. Шевченко, на ділянці від розворотного кола "Журавлівський гідропарк" до вул. Матюшенко заборонять рух трамваїв. А саме трамваї №16 та 16А НЕ курсуватимуть, а трамвай №26 - змінить маршрут. Про це повідомили в Департаменті інфраструктури.

Відзначається, що незручності пов'язані з частковим ремонтом та регулюванням контактної мережі. З 9:30 до 14:30 трамваї курсуватимуть так:

• №16, 16А - не ходитимуть;

•№26: частина: розворотне коло "Південно-Східний" - пр. Московський - пр. Тракторобудівників - вул. Героїв Праці - вул. Шевченко - розворотне коло "Журавлівський гідропарк";

• частина: розворотне коло "Парк ім. Горького "- вул. Весніна - вул. Матюшенко - вул. Мойсеївська - вул. Веринская - вул. Семиградская - перехрестя вул. Семиградская / вул. Академіка Павлова (зупинний пункт "Сабурова дача").

Нагадаємо, в Харкові з 7 квітня почав курсувати новенький тролейбус на новому маршруті №50, який з'єднав центр Харкова з віддаленим районом "П'ятихатки". Тролейбус стартує від зупинки "Станція метро" Держпром "на площі Свободи, далі - по проспекту Незалежності повз станцію метро" Університет "- по вулиці Сумській до Парку Горького, Дитячої залізниці. Подальша частина маршруту є не електрифікованої, там немає контактних мереж, тому по Білгородському шосе вздовж Лісопарку, по проспекту Академіка Курчатова до кінцевої зупинки "Мікрорайон П'ятихатки" тролейбус буде долати на акумуляторах.


Читайте также