Улюблений підрядник Терехова отримає великий шматок землі на Салтівці (ДОКУМЕНТ)

Трест Житлобуд-1 отримає кілька гектарів землі по Валентинівській вулиці

У Харкові на сесії міської ради планують виділити кілька земельних ділянок під забудову по вул. Валентинівській. Про це повідомив "Харківський антикорупційний центр", посилаючись на проєкт рішення сесії міської ради.

За даними ХАЦ, ПАТ "Трест Житлобуд-1" отримає ділянку площею 0,3 га для будівництва та обслуговування багатоквартирного будинку по вул. Валентинівській, 49 та ще 2 га землі по вул. Валентинівській, 53. Також на сесії міськради планують дати дозвіл "Житлобуд-1" щодо відведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення площею майже 1 га під будівництво багатоповерхового будинку по вул. Валентинівській, 51.

У ХАЦ відзначили, що ПАТ "Трест" Житлобуд-1" є головним забудовником Харкова та головним освоювачем бюджетних коштів. Дана фірма є генпідрядником реконструкції зоопарку. Бенефіціаром фірми вказали Олександра Харченко.

Нагадаємо, в Харкові комунальники шукають людей, які створять для них проєкт реконструкції трамвайної колії по вулиці Весніна та Журавлівському спуску. Йдеться про реконструкцію в рамках розширення проїжджої частини по вулиці Весніна та Журавлівського спуску, яку анонсували в мерії. Комунальники планують демонтувати 2 кілометри трамвайних колій на Журавлівському спуску та встановлять 1 км трамвайної колії, який буде працювати по реверсивній схемі руху. Також по вул. Весніна демонтують 1,54 км трамвайної колії в одноколійному вимірі та встановлять 975 метрів трамвайної колії для реверсивного руху трамваїв. Крім цього на обох ділянках реконструюють зовнішнє електропостачання.


Читайте также