У Харкові «мовний» мітинг під ХОДА закінчився так і не розпочавшись. Відео

Мітинг "за російську мову" у Харкові закінчився, так і не розпочавшись

У понеділок вранці, 27 січня, під будівлею обласної державної адміністрації в Харкові мав пройти мітинг, ініційований міською організацією "Опозиційної платформи - За життя", однак він завершився через кілька хвилин після початку.

Керівник ОПЗЖ в Харкові Андрій Лесик анонсував, що в 11:00 біля будівлі ХОДА буде проходити мітинг на підтримку розвитку і захисту російської мови". У відповідь на це представники "Нацкорпуса" заявили, що вони теж прийдуть на пікет за російську мову, "але не для розмов".

За даними поліції, заходи біля будівлі ХОДА мали тривати з 11:00 до 12:30. Організатори заявили, що планується участь 30 чоловік, а охороняти порядок у цей час мали 60 співробітників поліції.

Як повідомляють очевидці подій, станом на 11:05 біля обласної адміністрації вже почалися протистояння між націоналістами і представниками ОПЗЖ. Невідомі розпилили перцевий балон. Крім представників "Нацкорпуса" біля будівлі ХОДА зібралися члени "Правого сектору" та інших патріотичних організацій.

Вже через короткий час після старту заходу всі представники "Опозиційної платформи" сіли в автобуси і поїхали - адже їх супротивників зібралося набагато більше.


Фото: t.me/hueviykharkov

Нагадаємо, як повідомляв портал "Коментарі. Харків", минулого тижня біля будівлі Харківської обласної державної адміністрації проходив мітинг, присвячений необхідності привернути увагу обласного керівництва до теми безпеки руху. Організатором виступив "Антикорупційний блок учасників АТО". Керівник організації Антон Сосницький заліз на капот машини з плакатом в руках, інші активісти палили фаєра і сигналили.

Приєднуйтесь до нас у Telegram - Пульс Харкова - та будьте в курсі найцікавіших і важливих новин міста та Харківської області.



Джерело: https://kharkov.comments.ua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися