На частині Московського проспекту буде заборонено рух транспорту

Обмеження руху пов'язано з реконструкцією проспекту

29 липня з 08:00 до 20:00 буде заборонено рух транспорту Московським проспектом на ділянці від вулиці Ощепкова до вулиці Харківських Дивізій під часу руху в бік станції метро "Палац спорту". Про це повідомили у пресслужбі Харківської міської ради.

У Департаменті інфраструктури заявляють, що обмеження руху пов'язане з реконструкцією проспекту.

У міській раді зазначили, що об'їзд закритої ділянки організують прилеглими вулицями: Рибалко, Танкопія, Харківських Дивізій, бульваром Богдана Хмельницького та іншими.

Крім того, з 09:00 до 21:00 29 липня заборонять рух тролейбусів Московським проспектом, а саме на ділянці від бульвару Богдана Хмельницького до зупинкового пункту тролейбусів "Видавництво Харків" ​​проспектом (в напрямку центру міста).

Нагадаємо, що в Україні мають намір побудувати платну трасу M-29 / M-04 / M-18, яка з'єднає Харків, Дніпро і Запоріжжя. У Міністерстві інфраструктури озвучили вартість проїзду такою дорогою.

За словами фахівців, в європейських країнах платні дороги є нормою, але в Україні їх поки що немає. Щоб побудувати такі траси, потрібно як мінімум 250 мільйонів доларів. Практично всі заявлені дороги повинні переобладнати під світові стандарти.

У матеріалі інтернет-видання "Коментарі" також можна прочитати, що в Харкові на пішохідних переходах почали масово встановлювати фігурки, що зображують школярів. Загалом складності найближчим часом планується встановити 100 макетів на нерегульованих переходах і просто вздовж доріг, розташованих поблизу навчальних закладів.

Читайте также