Стала відома дата розгляду апеляції засуджених за теракт біля Палацу Спорту в Харкові

Засуджені за вчинення теракту в Харкові наразі знаходяться на непідконтрольній Україні території

Днями Харківський апеляційний суд призначив дату судового засідання, на якому розглядатимуть апеляційні скарги засуджених до довічного ув’язнення за вчинення теракту біля Палацу Спорту. Відповідна ухвала суду оприлюднена в Єдиному державному реєстрі судових рішень, передають "Коментарі. Харків".

Апеляційний розгляд справи має відбутися 28 травня о 10:00.

В ухвалі суду говориться, що вже проведені необхідні підготовчі дії. Зокрема учасникам судового провадження надіслали копії ухвали про відкриття провадження, копії апеляційних скарг, пам`ятки про права та обов`язки сторін у судовому засіданні. 

Суд дійшов висновку про закінчення підготовки та призначення апеляційного розгляду. Учасників судового провадження мають повідомити про час та місце розгляду справи.

Нагадаємо, раніше "Коментарі. Харків" писали, що апеляції захист трьох засуджених: Володимира Дворнікова, Віктора Тетюцького і Сергія Башликова. подав до суду наприкінці січня поточного року. Адвокат одного із засуджених повідомив, що вирок суду першої інстанції оскаржують у зв'язку з неповнотою судового розгляду і невідповідністю висновків суду обставинам кримінального провадження.

Також "Коментарі. Харків" писали, що в кінці грудня 2019 року Фрунзенський районних суд Харкова засудив чоловіків до довічного ув'язнення і конфіскував їхнє майно. Пізніше вони взяли участь в обміні полонених між Росією і Україною.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися