Кілька харківських ресторанів потрапили у топ-100 кращих закладів України

У Харкові оцінили кращі заклади

П'ять харківських ресторанів потрапили в 100 кращих закладів України. Відповідний рейтинг склав журнал "Новий час".

"Українські ресторатори - принаймні у великих містах - вже кілька років вражають якістю і різноманітністю кухні.  А Київ взагалі істотно перевершує, наприклад, такі міста, як Будапешт і Варшаву, за рівнем ресторанів і широти вибору. До вже традиційних для української столиці закладів японської та італійської кухні приєдналися ресторани, що подають приголомшливі страви близькосхідної, французької, грузинської, кримськотатарської та паназіатської кухні", - написав головний редактор НВ Віталій Сич.

Кращими закладами в Харкові вважаються наступні місця:

Don Omar (Харківська набережна, 2а);

Jord (вул. Трінклера, 2);

Osteria il Tartufo (вул. Культури, 20в);

"Наша дача" (вул. Батумська, 4а);

"Чехов" (вул. Сумська, 84/2).

Сам рейтинг складали за оцінками 80 експертів (ресторатори, гастрокритики, керівники компаній і інші). В опитуванні можна було віддавати голос за будь-який заклад, крім свого. При цьому інтер'єр і ціни при складанні рейтингу не враховувалися. Рішення приймали виключно ґрунтуючись на смаку їжі та сервісі.

Нагадаємо, в Харківській області станом на 1 жовтня коронавірус виявили у 1225 жителів. За добу від коронавірусу померло 20 осіб. Про це розповіли в Харківському обласному лабораторному центрі Міністерства охорони здоров'я України. В області COVID-19 діагностували вже у 166 688 осіб. У регіоні за весь період пандемії померло 3957 хворих. Видужала від коронавірусу вже 150 042 людини. Зараз під наглядом медиків знаходиться 12 689 пацієнтів.

Читайте также