Харківський машиніст підірвав інтернет (ВІДЕО)

У харківському метро машиніст побив п'яного і нахабного чоловіка

У Харкові на Холодногірсько-заводській лінії метрополітену машиніст побився з пасажиром. Відповідне відео в YouTube потрапило в тренди та набрало на 21 жовтня понад 4 мільйонів переглядів.


Нагадаємо, за словами очевидців, чоловік прямо в метро розпивав пиво і чіплявся до інших пасажирів. Потім він розлютився і вдарив по дзеркалу прибулого поїзда. Пасажири не хотіли підходити до чоловіка, а машиніста він явно розізлив. Працівник із такою швидкістю бив пасажира, що той не зміг навіть отямитися і дати відсіч. П'яного бунтаря забрали правоохоронці. Машиніста відсторонили від роботи, поки правоохоронці проводять перевірку.

Люди позитивно оцінили дії машиніста: "Кращий машиніст, за всю історію, респект!", "Як ще вчити таких відморозків? Вони по іншому не зрозуміють! Машиніст молодець! Винними роблять, тих хто має рацію!", "Машиністу величезне людське спасибі. Нарешті знайшовся один (на жаль тільки один) чоловік, який не дивлячись на свої сивини проявив себе не боячись", "Поліцаї, не чіпайте машиніста! Це не той випадок, коли треба виконувати свої обов'язки!"

Читайте также