Wizz Air запускає прямі рейси Харків - Будапешт з кінця березня

Рейси з Харкова до столиці Угорщини запустять раніше запланованого терміну

Прямі рейси Харків - Будапешт, які будуть виконуватися лоукост-авіакомпанією Wizz Air, запустять раніше терміну. Про це свідчить інформація в системі бронювання.

Так, раніше повідомлялося, що польоти в столицю Угорщини будуть виконуватися з 1 червня поточного року, однак дату першого рейсу перенесли на 30 березня. Придбати квиток в один кінець з Харкова в Будапешт на день старту рейсу сьогодні можна за 429 гривень. Виліт - о 13:00. Час у польоті - 1 година 10 хвилин.

Літати літаки компанії будуть два рази на тиждень: у понеділок та п'ятницю. Зазначимо, що Wizz Air - не перша компанія, яка з'єднає Харків і Будапешт, такі рейси вже виконує Ryanair.

Нагадаємо, як повідомляв раніше портал "Коментарі. Харків", з кінця квітня авіакомпанія "Бєлавіа" буде щодня виконувати рейси з Харкова у Мінськ. Зараз вони здійснюються тільки п'ять разів на тиждень. А з 30 квітня 2020 року літаки "Бєлавіа" в цьому напрямку будуть літати щодня. Додадуться рейси в четвер і неділю. Долетіти до білоруської столиці можна за 1 годину 12 хвилин. Виліт - о 04:35. Вартість квитків стартує від 80 доларів (1958,66 грн).



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися