З січня почне курсувати регіональний експрес «Харків-Попасна» (ФОТО)

На початку 2022 року запустять регіональний експрес "Харків-Попасна" (Луганська область). Про це пише видання РЕДПОСТ, посилаючись на інформацію голови Луганської обласної державної адміністрації Сергія Гайдая, яку він опублікував на своїй сторінці у Facebook.

За словами Гайдая, міністр інфраструктури Олександр Кубраков заявив, що загалом для Укрзалізниці закуплять 20 дизель-поїздів ДПКР-3. Кожен із них призначений для регіональних експресів. Зазначається, що експрес "Харків-Попасна" буде зручним для понад 500 тисяч мешканців Харківської та Луганської областей.


"Будемо їздити новим поїздом. Мандруємо з комфортом", - пише на своїй сторінці в Facebook Гайдай.

У коментарях під постом зазначають, що дуже раді такій новині та запуск цього регіонального експреса був справді довгоочікуваним для багатьох людей.


Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" поінформував читачів про те, що Укрзалізниця на кілька днів змінює розклад поїздів харківського спрямування. Поїзди відправлятимуться приблизно на пів години раніше та йтимуть на пів години довше. Це пов'язано з тим, що у місті Люботин, що на Харківщині, незабаром розпочнеться ремонт на залізничному перегоні. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що маршрут Київ – Харків став найпопулярнішим напрямком 2020 року на залізниці. По маршруту перевезли 12,7 тис. пасажирів. У 2020 році швидкісні потяги "Інтерсіті" та "Інтерсіті" перевезли 2,35 мільйона пасажирів. Загалом "Укрзалізниця" за підсумками минулого року перевезла у пасажирських поїздах далекого прямування понад 16 млн пасажирів. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.

Читайте также