У деякі райони Харкова передали гуманітарну допомогу: хто отримає продуктові набори

Продуктові набори передали для підопічних територіальних центрів у чотирьох районах Харкова

У низку районних адміністрацій та територіальних центрів надання соц послуг у Харкові передали  гуманітарну допомогу. Вона призначена для лежачих хворих. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

У Департаменті по роботі з громадськими об'єднаннями розповіли, що продуктові набори отримали для підопічних територіальних центрів Новобаварського, Немишлянського, Холодногірського та Індустріального районів. 

"Якісна та належна соціальна допомога громаді Харкова - це результат ефективної взаємодії міської влади з соціальними, волонтерськими та громадськими структурами міста", - наголосили у Департаменті.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові правоохоронці роздали гуманітарну допомогу мешканцям Північної Салтівки.

У п'ятницю, 18 листопада, працівники поліції  відвідали найбільш пошкоджену від бойових дій частину Київського району міста. Правоохоронці надали допомогу мешканцям мікрорайону Північна Салтівка. У поліції розповіли, що більшість будівель в мікрорайоні зруйнована, значній частині містян довелося виїхати, однак у Північній Салтівці ще живуть люди і вони потребують допомоги. Містянам доставили 200 наборів з продуктами першої необхідності - крупи, макарони, консерви, олія, чай та молоко. Також мешканцям передали гігієнічні засоби: пральний порошок, мило та серветки.

А на початку листопада обласний гуманітарний штаб відправив гумконвої до Куп’янського, Ізюмського, Красноградського та Богодухівського районів. Великий Бурлук та Куп’янськ отримали по 20 тонн харчових продуктів.

Читайте также