Якою буде погода у Харкові на Різдво

Невеликі морози очікуються у Харкові 7 січня

У Харкові зберігається загалом не зимова погода - сніг змінюють дощі, а стовпчики термометрів нерідко показують плюсову температуру. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію порталу Gismeteo.

У неділю, 25 грудня (Різдво за григоріанським календарем), синоптики прогнозують дощі. Вдень варто очікувати +4, а вночі +3. У наступну суботу, 7 січня (Різдво за юліанським календарем), погода буде морозною. Синоптики не прогнозують опадів, очікуються мінлива хмарність. Вдень буде -3, а вночі -7.

Варто зауважити, що найточніше спрогнозувати погоду можна лише на три дні. Тож, прогноз погоди на 25 грудня можна вважати більш точним. А ось до 7 січня погода може змінитися.


Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові для маленьких містян підготували новорічні заходи, які проходять на ст. м. “Університет”. У Департаменті культури розповіли, що там показують театралізовану виставу “Біла чаклунка Ліденелла”. Її можна подивитися щодня з 20 по 26 грудня та з 2 по 7 січня. Також для харків'ян підготували святкові програми, присвячені святкуванню Різдва. Вони відбудуться 25 грудня та 6 січня. А 31 грудня усі охочі зможуть відвідати концерт з нагоди зустрічі Нового року.

Також на ст. м. “Університет” щодня до 7 січня працюватиме резиденція Святого Миколая. Відвідати її можна з 12:00 до 18:00.

Очільник Харкова Ігор Терехов зазначив, що у місті зробили все можливе, щоб влаштувати свято. Мер міста розповів, що всі новорічні заходи відбуватимуться за підтримки соціально відповідального бізнесу. На проведення заходів кошти з міського бюджету не витрачали.

Читайте также