На Харківщині у понеділок та вівторок видаватимуть гуманітарну допомогу

Гуманітарну допомогу зможуть отримати сім'ї з дітьми до 18 років, а також родини з дітьми ВПО

У понеділок та вівторок, 23 та 24 січня, жителі Лозівської громади можуть отримати гуманітарну допомогу. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Лозівської міської ради. 

Продуктові набори видаватимуть у ліцеї №12. Пункт видачі працюватиме з 9:00 до 15:00. 

Гуманітарну допомогу зможуть отримати сім'ї з дітьми до 18 років, а також родини з дітьми ВПО.

Щоб отримати продуктові набори, потрібно мати оригінал паспорта мами та свідоцтво про народження дитини (оригінали).

Допомога надається за проєктом “Невідкладна продовольча допомога населенню, яке постраждало від конфлікту в України”. Його реалізує Польська Гуманітарна Акція (РАН) за фінансової підтримки Всесвітньої Продовольчої Програми (WFP).

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Балаклії учні отримали сучасні планшети для навчальних цілей. Усі учні Балаклійського ліцею № 3 безплатно отримали сучасні пристрої Apple iPad з повним комплектом навчальних програм, затверджених МОН України. 

Планшети Apple iPad були безплатно передані на баланс Балаклійського ліцею №3, який постраждав внаслідок бойових дій. Щоб захистити гаджети від механічних пошкоджень та забезпечити можливість користування Apple iPad наступним поколінням школярів ліцею, всі планшети Apple iPad оснастили захисним склом та чохлами. “Висловлюємо слова щирої подяки спонсорам даного проєкту - Міжнародній компанії ASBISc та усім, хто допомагав у реалізації. Впевнені, що передані планшети допоможуть здобувачам освіти у навчанні”, - наголосили у пресслужбі міської ради.


Читайте также