У ЦНАП Харкова з'явилися нові послуги: деталі

До "Гвардії наступу" беруть не всіх добровольців

З 14 лютого у ЦНАП м. Харкова з'явилася можливість подати заяву на вступ до "Гвардії наступу". Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Центру надання адміністративних послуг м.Харкова. 

Подати заяву можна, звернувшись до представників бригад Держприкордонслужби, Нацполіції та Нацгвардії у центрах, які працюють за адресами:

  • ЦНАП м. Харкова (Гімназійна набережна, 26)

  • ЦНАП Індустріального району (пр-т Архітектора Альошина, 11)

  • ЦНАП Київського району (вул. Чернишевська, 55)

Варто зазначити, що до цих бригад беруть не всіх добровольців. З кожним, хто висловив бажання вступили до “Гвардії”, окремо проводиться бесіда, потім відбувається проходження військово-лікарської комісії, також перевіряється фізична витривалість.

У ЦНАП повідомили, що всі, хто вступає на службу у новостворені бригади, матимуть такі ж саме пільги, гарантії, як і у Збройних силах України. Більш детальну інформацію про створення “Гвардії наступу” можна дізнатися за посиланням

“Наближаємо перемогу разом. Слава Україні!”, - наголосили в ЦНАП Харкова.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що звернувшись до ЦНАПу, громадяни можуть отримати адміністративні послуги, пов'язані з рибним господарством. У Харкові розширили перелік адміністративних послуг у ЦНАП наступними:  

  • видача дозволу на спеціальне використання водних біоресурсів у рибогосподарських водних об'єктах (їх частинах),

  • анулювання дозволу на спеціальне використання водних біоресурсів у рибогосподарських водних об'єктах (їх частинах),

  • підтвердження законності вилучення водних біоресурсів із середовища їх існування та переробки продуктів лову (у разі необхідності суб'єкту господарювання для здійснення зовнішньоторговельних операцій).


Читайте также