У Харкові видавали допомогу: що отримали містяни (ФОТО)

Обігрівачі видавали деяким містянам у різних районах Харкова

Адміністрація Слобідського району отримала партію масляних обігрівачів для пільгових категорій громадян. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

Допомогу видали за ініціативи Харківського міського голови Ігоря Терехова та за сприяння Християнської Церкви "Спокута". 

За словами директора Департаменту по роботі з громадськими об'єднаннями Нікіти Стєріна, місто намагається допомогти громадянам. Він зазначив, що задля допомоги одне одному згуртувалися міська влада, волонтерські, релігійні, громадські організації та харків’яни.

Прилади для опалення оселі видавали у січні та лютому - отримали допомогу пільгові категорії громадян у Салтівському, Новобаварському та Немишлянському районах Харкова.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що на Харківщину надійшла допомога в межах проєкту, що впроваджується Управлінням ООН за фінансування Уряду Японії. Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов розповів, що 17 дизельних генераторів високої потужності від 168 кВт до 440 кВт передадуть 10 підприємствам критичної інфраструктури Харкова та області для забезпечення житлово-комунальних послуг. Допомогла доставити генератори Туреччина. Генератори спрямують і на очисні споруди, і на водоканали саме для того, щоб не сталося катастрофи внаслідок відсутності електроенергії через ворожі обстріли.

За словами начальника ХОВА, генератори встановлять на підприємствах Харкова, Чугуєва, Лозової, Богодухова, Краснограда, Слобожанського, Південного, П'ятигірського, Новопокровки та Великого Бурлука. Олег Синєгубов зауважив, що влада регіону постійно працює над отриманням генераторів. Раніше отримали 10 генераторів.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися