У Харківській області видають безплатне харчування

Містян просять взяти посуд для перших та других страв

Мешканців Балаклії запрошують отримати безплатні гарячі обіди. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Балаклійської міської ради. 

У міській раді зазначили, що видача гарячих обідів проводиться щодня з 12:00 біля їдальні Балаклійського ліцею №1.

Гарячі обіди видають за ініціативи та допомоги волонтерської організації “До України з любов‘ю”. “Візьміть із собою посуд для перших та других страв. Запрошуємо кожного!”, - зазначили у міській раді.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що з 1 грудня 2022 року, за три місяці роботи пунктів видачі гарячого харчування, жителі Харкова отримали майже 2,1 млн порцій. Пункти працюють з понеділка по суботу на базі 36 закладів загальної середньої освіти. Видають обіди з 11:00 до 14:00 у власний посуд громадян. У грудні 2022 року Харківський міський голова Ігор Терехов повідомив, що видача гарячих обідів триватиме до кінця зими. Поки реалізація ініціативи продовжується. У міській раді уточнили, що припинять видавати безплатне харчування тоді, коли відповідне рішення ухвалить очільник міста. У Харківській міській раді повідомили, що пункти видачі гарячих обідів забезпечені всім необхідним для безперебійної роботи. Там встановлені:  63 генератори різної потужності, 36 дров’яних печей, 74 малопотужні електроплити. Також є дрова та паливо. Щодня кухарі готують понад 32 тис. порцій. Комплексний обід, який отримують мешканці міста, складається з першої та другої страв, а також напою.

Гарячі обіди видають пенсіонерам, внутрішньо переміщеним особам, малозабезпеченим громадянам тощо.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися