Стало відомо, що буде з комендантською годиною в Харкові та області

Забороняється перебування у визначений період доби на вулицях та в інших громадських місцях осіб без виданих перепусток

Враховуючи військову обстановку та погодні умови, тривалість комендантської години в Харкові та області можуть переглянути. Про це повідомив під час спілкування з журналістами начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов. 

За словами очільника ХОВА, наразі це питання не розглядають, однак враховуючи військову обстановку, враховуючи погодні умови, керівництво буде радитися і, можливо, винесе це питання на Раду оборони. “Можливо приймемо спільне колегіальне рішення, яке буде відповідати тій безпековій ситуації та тим безпековим викликам, які ми маємо”, – сказав Олег Синєгубов.

Варто нагадати, що у Харкові та області комендантська година триває з 23:00 до 5:00. За умовами комендантської години забороняється перебування у визначений період доби на вулицях та в інших громадських місцях осіб без виданих перепусток, а також рух транспортних засобів.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Лозівській громаді обговорили прогнози щодо завершення опалювального сезону цього року та підготовки до наступного. У Лозівській тергромаді завершать опалювальний сезон за умови утримання середньодобової температури зовнішнього повітря впродовж трьох діб вище +8 °C. За прогнозами синоптиків поступове потепління очікується після 20 березня. У КП “Теплоенерго” зазначили, що поки підприємство продовжує надавати послуги теплопостачання, лімітів газу вистачає, контракт на його поставку укладено до 31 березня. Рішення щодо завершення опалювального сезону прийматиме виконавчий комітет міської ради. Після завершення опалювального сезону фахівці відразу розпочнуть підготовчі роботи до початку нового.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися