У Харківській області перевірили одну з громад (ФОТО)

Перевірили роботу місцевої медичної установи та стан об’єктів соціальної сфери, також оцінили потреби громади у відновленні об'єктів

Золочівську територіальну громаду відвідав заступник начальника Харківської ОВА Євген Іванов. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської ОВА.

Представник ХОВА зустрівся з очільником Золочівської сільської військадміністрації Віктором Коваленком та головою Богодухівської райвійськадміністрації.

У межах візиту відбулися робочі наради з головами сільськогосподарських підприємств та працівниками сільської військової адміністрації.

Також перевірили роботу місцевої медичної установи та стан об’єктів соціальної сфери, оцінили потреби громади у відновленні об'єктів. Так, капітального ремонту потребує місцевий ліцей №2, приміщення гуртожитків, дорога до лікарні та деякі її корпуси.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що Харківська область отримала 13 генераторів. Допомогу надійшла від Міжнародної агенції регіонального розвитку “ГлоБі” та благодійної організації Space-Eye. Директор Департаменту цивільного захисту ХОВА Іван Сокол розповів, що генератор потужністю 460 кВт передадуть у Лозівську громаду, а на 220 кВт – у Красноград. Окрім цього Харківщині передали ще 11 невеликих генераторів. Іван Сокол подякував партнерам та зазначив, що потужні генератори встановлять на об’єктах критичної інфраструктури, а маленькі будуть використовувати для інших потреб громад. “Переживемо можливі тривалі відключення світла безпечно”, - зазначив чиновник. За його словами, регіон продовжують забезпечувати необхідним обладнанням для того, щоб жителі були зі світлом, теплом, водою.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися