Де у Харківській області ремонтують дороги

Дорожники працювали на 5 дорогах державного значення

Після зимового періоду дорожники спеціалісти дорожньої служби наводити лад на дорогах державного значення Харківщини. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Служби автомобільних доріг у Харківській області

Задля безпеки руху виконують ремонт металево-бар’єрного огородження та ямковий ремонт. У понеділок, 20 березня, дорожники працювали на 5 дорогах державного значення:

  • М-03 Київ – Харків – Довжанський;

  • Т-21-21 Лозова – Близнюки – Барвінкове – Велика Комишуваха;

  • Південно-західний об‘їзд міста Харкова;

  • Р-78 Харків – Зміїв – Балаклія – Гороховатка;

  • М-29 Харків – Красноград – Перещепино – Дніпро.

“Нагадаємо, що внаслідок повномасштабного воєнного вторгнення Росії в Україну в Харківській області було пошкоджено 1058 км доріг. Працівники Служби автомобільних доріг розчистили вже 612 км”, - наголосили в САД.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що поблизу міста Балаклія забезпечили проїзд через зруйнований міст на дорозі державного значення Т-21-10 Шевченкове – Балаклія – Первомайський – Кегичівка. У САД зазначили, що переправа забезпечить логістичне сполучення з південною частиною Харківської області. У Балаклійській міській раді зазначили, що завдяки облаштуванню тимчасової переправи спрощується сполучення міста Балаклія з 9-ма старостинськими округами громади. Незабаром розпочнуться демонтажні роботи та ремонт основного мосту.

А у Харківській області біля села Байрак Балаклійського району завершили демонтажні роботи та розпочали будівництво нового мосту.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися