Як зміниться теплопостачання у Харкові через потепління

У “ХТМ” розповіли, як зміниться постачання теплоносія

У Харкові комунальники розпочали підготовку до потепління. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію КП “Харківські теплові мережі”. 

КП “ХТМ” почало впроваджувати графіки дискретного регулювання на джерелах теплопостачання. Такі заходи допоможуть зменшити витрати газу та уникнути перегрівів в оселях харків'ян.

Також працівники виконують роботи, передбачені графіком місячника "Зелена Весна". Перший етап у ньому - до 1 квітня поточного року максимальне вивезення сміття з усіх об'єктів КП "Харківські теплові мережі". 

При цьому за минулу добу працівники КП "Харківські теплові мережі" оперативно закрили 444 заявки громадян по гарячому водопостачанню та центральному опаленню, локалізували та усунули 20 дефектів. Спеціалісти щоденно ведуть пошук витоків теплоносія та оперативно усувають недоліки системи. Крім того, проводять модернізацію систем теплопостачання. Уже встановили понад 3700 автоматичних розповітрювачів, виконали заміну транзитів у підвалах будинків. Використовують пластикові труби, які мають прослужити значно довше за металеві.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові збільшилась кількість звернень до комунальних служб. Це зумовлено наслідками ракетного обстрілу, який стався 9 березня. При цьому, попри необхідність виявляти та усувати дефекти мереж, паралельно тривають процеси модернізації системи. У черзі на реконструкцію, зокрема, котельні Північної Салтівки, які попри руйнування, наразі працюють і подають послугу мешканцям найбільш постраждалого району міста.




Джерело: https://t.me/teploseti/4237
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися