Як жителям Харківщини отримати грошову допомогу

Деякі жителі Харківської області отримають грошову допомогу від декількох організацій

Протягом 22 - 23 березня 2023 року здійснюватиметься виплата грошової допомоги 1200 грн від МКЧХ жителям Борівської громади, які перебували в окупації. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Борівської селищної ради. 

У вказані дні виплачуватимуть допомогу тим, хто не зміг отримати ці кошти у попередні дні за основними списками та був зареєстрований у додаткових списках. 

Отримати грошову допомогу за додатковими списками можна у приміщенні Борівського палацу культури з 09:00 до 17:00 з перервою на обід з 12:00 до 13:00.  При собі обов’язково мати документ, що посвідчує особу (паспорт).

До того ж у Борівській громаді виплачують одноразову грошову допомогу від міжнародної організації ЮНІСЕФ. У селищній раді повідомили, що за два етапи реєстрації заяви на допомогу подали 635 сімей, які виховують дітей до 18 років. Відповідно до поданих заяв було зареєстровано 915 дітей та 1045 дорослих. 

Більшість з тих, хто подавав заяви у лютому, вже отримали виплати у розмірі 6600 грн на кожного члена сім’ї (грошова допомога на одного члена сім’ї становить 2200 грн на місяць та виплачується за три місяці). Інші ще чекають опрацювання документів та уточнення інформації, вказаної в заявах. Родини отримують одноразову виплату за три місяці на вказаний у заяві банківський рахунок.

У селищній раді пояснили, якщо минуло понад 4 тижні після подання заяви, а гроші не надійшли, варто переконатися, чи правильно був вказаний рахунок та, чи маєте доступ до нього.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харківській області деякі сім'ї отримають по 20000 грн.




Джерело: https://t.me/borova_gromada
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися