Громадський транспорт у Харкові у четвер курсуватиме по-іншому

Зміни введуть через проведення ремонту проїжджої частини

У середу, 23 березня, буде тимчасово припинено рух тролейбусів на вул. Амурській та розворотному колі “Ст. м. “Академіка Барабашова”. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

Рух тролейбусів припинять з 10:00 до 14:00. У Департаменті інфраструктури розповіли, що це пов’язано з усуненням провалу проїжджої частини.

У цей час тролейбуси курсуватимуть наступним чином:

№24: не курсуватиме; 

№56: розворотне коло “Східна Салтівка” - вул. Валентинівська - вул. Гвардійців Широнінців - пр. Ювілейний - пр. Льва Ландау - пр. Героїв Харкова - розворотне коло “Ст. м. “Турбоатом”; 

№267: розворотне коло “Парк “Зустріч” - вул. Харківських Дивізій - пр. Героїв Харкова - розворотне коло “Ст. м. “Турбоатом”.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що з Дергачів до Харкова курсуватиме більше автобусів. У Дергачівській міськраді зазначили, що з кожним тижнем населення міста Дергачі зростає, що призводить до необхідності покращення автобусного сполучення з обласним центром. До Дергачівської міської ради зверталися містяни з проханням посприяти оптимізації автобусного маршруту Дергачі – Харків. У результаті переговорів з перевізником було вирішено збільшити кількість автобусних рейсів та скоротити інтервали руху. Новий графік автобусного маршруту Дергачі (“Піски”) – Харків (ст. м. “Перемога”) буде введено в дію з 22 березня. 

А з 10 березня 2023 року у Борівській громаді відновлюються автобусні рейси за маршрутами Борова – Загризове та Борова – Піски-Радьківські. За кожним маршрутом виконуватиметься по два рейси (вранці та після обіду).




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися