Жителям Харківської області почали виплачувати грошову допомогу

Кошти можна отримати у відділенні “ПриватБанку”

Деякі жителі Борівської громади днями отримали смс-повідомлення про зарахування грошової допомоги. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Борівської селищної ради. 

Повідомлення надійшло тим, хто у листопаді 2022 року подавали заяви на отримання фінансової допомоги від Міжнародного Комітету Червоного Хреста у зв’язку з отриманням поранення, загибеллю рідних чи руйнуванням житла внаслідок бойових дій, спричинених російською агресією

Такі SMS-повідомлення надійшли тим жителям громади, які у своїх заявках не вказали міжнародний номер банківського рахунку (IBAN).

У повідомленні вказано: “Шановний отримуваче! Вам зараховано 15000 грн у рамках грошової допомоги від МКЧХ. Зверніться, будь ласка, до відділення банку. Сума виплати була змінена через завершення опалювального сезону. Номер гарячої лінії: 0800300155”.


У Борівській селищній раді зазначили, що від сьогодні ці кошти можна отримати у відділенні “ПриватБанку”. Тим громадянам, кому надійшло таке SMS-повідомлення, для отримання коштів необхідно звернутися в касу “ПриватБанку”. Для ідентифікації особи при собі потрібно мати паспорт громадянина України та ідентифікаційний номер.

Всього жителі Борівської громади подали 157 заяв на отримання грошової допомоги від МКЧХ у зв’язку з руйнуванням житла та 33 заяви у зв’язку з пораненнями та загибеллю мирних мешканців. Усі заяви були передані до Міжнародного Комітету Червоного Хреста, де здійснювалося їхнє опрацювання, перевірка і відбір.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Дергачівській громаді 26 квітня проводиться реєстрація на отримання грошової допомоги


Читайте также