Харків'ян запрошують у ТРЦ “Нікольський”

Відкрите тренування розпочнеться о 16:00

У Харкові з січня 2023 року проводять відкриті спортивні тренування. Так, спортивні заходи проведуть у п'ятницю, 5 травня. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міськради.

“Департамент у справах сім’ї, молоді та спорту продовжує серію відкритих тренувань у підземному паркінгу ТРЦ “Нікольський”, - зазначили у міській раді.

У п'ятницю для харків’ян та гостей міста організують відкрите тренування з бальних танців. Майстер-клас проведуть одні з найтитулованіших тренерів Харкова та України Маргарита та Кирило Шкурєєви. 

Початок відкритого тренування - 16:00.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові 29 квітня провели благодійне фешн-шоу “Подіум долі”. У Харківській міській раді розповіли, що одинадцять українських брендів продемонстрували свої колекції. На виставкових стендах відвідувачі також могли ознайомитися з послугами та роботами художників, дизайнерів та підприємців. Також для гостей виступили переможець шоу “Голос країни” Сергій Лазановський, співачка NAVKA та вихованці школи танців ALL STARS.

На фешн-шоу була присутня заступник Харківського міського голови Світлана Горбунова-Рубан. Представниця міської ради зазначила, що українські підприємці та дизайнери, враховуючи всі обставини, продовжують працювати та робити свій внесок у наближення перемоги України у війні. У Харківській міській раді нагадали, що захід відбувся під патронатом Харківського міського голови Ігоря Терехова. Метою заходу було зібрати кошти на дрон підрозділу аеророзвідки.


Читайте также