У Харківській області завтра стартує реєстрація на грошову допомогу

На отримання грошової допомоги з однієї сім'ї реєструватимуть до двох дорослих та п'яти дітей

У вівторок, 13 червня в смт Старий Салтів починається реєстрація на отримання грошової допомоги від "ЮНІСЕФ". Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Старосалтівської селищної військової адміністрації Чугуївського району Харківської області.

Допомогу можуть отримати сім'ї з дітьми від 0 до 17 років включно, які зареєстровані безпосередньо в смт Старий Салтів. Реєстрацію проводитимуть з 12.00 до 16:00 в Будинку культури.

“У сім'ях з дітьми від 0 до 17 років включно можуть реєструватися тільки до двох дорослих і до п'яти дітей”, - пояснили у селищній раді.

Зареєструватись на допомогу може один із батьків родини. Із собою необхідно мати оригінали документів усіх членів родини. Для реєстрації потрібно підготувати наступні документи:

  • паспорт,

  • ідентифікаційний код, 

  • свідоцтво про народження дитини (навіть при наявності у дитини паспорта),

  • реквізити картки (ІВАN) UA (27 цифр).

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у вівторок, 13 червня, мешканцям Старосалтівської громади та ВПО надаватимуть безплатну правову допомогу юристи Міжнародного Комітету Порятунку. Спеціалісти вестимуть прийом з 11:00 в приміщенні Будинку культури за адресою смт Старий Салтів вул. Перемоги б.21.

А у Боровій цього тижня працюватимуть мобільні бригади лікарів. Лікарі з м. Харків здійснюватимуть прийом пацієнтів з 12 по 17 червня.

Усіх, хто потребує допомоги, прийматимуть в порядку живої черги. Попередній запис не потрібен. Огляд, консультації та призначення лікування здійснюються безоплатно.

Хто та як може отримати необхідну допомогу, читайте за посиланням.


Читайте также