Жителі Харківщини у липні отримають дві квитанції за розподіл газу

Споживачі також отримають заяву-приєднання

На території Харківської області з 1 липня 2023 року розподіл природного газу  забезпечує Харківська філія ТОВ “Газорозподільні мережі України” замість АТ “Харківгаз”. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію АТ “Харківгаз”. 

У липні споживачі отримають наступні рахунки за розподіл газу:

  • від АТ “Харківгаз” - за наявності боргу у споживача – рахунок на оплату заборгованості за розподіл газу, що утворилась до 01.07.2023 р.,

  • від Харківської філії ТОВ “Газорозподільні мережі України” - рахунок на поточну оплату за розподіл газу у липні 2023 року. 

Квитанції потрібно сплатити у зручний для споживача спосіб.

Рахунок від Харківської філії “Газмережі” надійде до споживачів разом із заявою-приєднанням до умов Типового публічного договору розподілу природного газу, затвердженого НКРЕКП. “Заяву необхідно повернути підприємству у зручний для споживача спосіб. Ознайомитись з умовами Типового договору розподілу природного газу можна на сайті Харківської філії “Газмережі”, також договір надруковано у газеті “Слобідський край” від 06.07.2023 № 27”, - уточнили в АТ “Харківгаз”.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що розподіл газу за липень клієнти Харківської філії “Газмережі” можуть оплатити через мобільний додаток Приват24.

У компанії звернулися до жителів Харківської області та нагадали, що сплатити за послугу необхідно до 20 липня. “Тарифи на вартість розподілу (доставки) газу не змінилися”, - повідомили у компанії.

Дізнатися покрокову інструкцію сплати за газ можна за посиланням


Читайте также