У Харкові збільшилась кількість безплатних розваг: подробиці

Діти в Харкові можуть покататися на поні

В Екопарку нещодавно відкрили нову локацію - Поніленд. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію пресслужби Екопарку.

На новій локації усі бажаючі можуть покатати своїх дітей на поні, які пройшли спеціальну підготовку (обмеження за вагою – до 60 кг). 

“Безплатні катання у будні зараз проводяться для організованих груп дітей, що приїжджають до нашої Долини альпака. Окрім задоволення від спілкування з цими чудовими тваринами, вихідними на гостей Поніленду чекає ще один сюрприз – показові виступи наших акторів на поні”, - розповіли у пресслужбі парку. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові влаштовують різноманітні розваги та змагання для дітей. У ТРЦ “Нікольський” 21 липня провели фестиваль робототехніки, а 22 липня відбувся чемпіонат Харкова зі стріт-воркауту.

У Департаменті у справах сім’ї, молоді та спорту розповіли, що на фестивалі відвідувачі ознайомилися з роботою майже чотирьох десятків роботів. Крім того, охочі зіграли в го, шахи та шашки, а також взяли участь у вікторинах, конкурсах та квесті. Виконавши певні завдання на кожній з локацій, діти отримували наліпки, які потім обмінювали на подарунки від партнерів заходу. Так, благодійний фонд “Карітас Харків” надав понад 400 солодких подарунків, а приватний дитсадок “Skills UA - територія іншого розвитку” - 140 подарунків (канцтовари, пазли, настільні ігри).

А у змаганнях зі стріт-воркауту взяли участь хлопці та дівчата різного віку (від 7 років і старше). Залежно від категорії конкурсантам необхідно було на швидкість чи витривалість виконати підтягування, присідання, віджимання від перекладини та підлоги, показати довільну програму на турніку та брусах.


Читайте также