Зима буде складною: як Харків готується до опалювального сезону

Готовність до майбутнього опалювального сезону у Харкові становить 62%

У Харкові триває підготовка до опалювального сезону. У місті в рамках підготовки до нового опалювального сезону вже переклали близько 120 км трубопроводів. Про це  в ефірі національного телемарафону розповів Харківський міський голова Ігор Терехов, повідомляють "Коментарі. Харків".

Очільник міста розповів, що всього планується перекласти 220 км магістральних трубопроводів, побудувати 14 локальних котелень у районах та п’ять міні-ТЕЦ. 

За словами мера Харкова, у місті триває підготовка котелень, перевірка внутрішньобудинкових мереж. Він нагадав, що минулий опалювальний сезон був дуже складним - у Харкові вісім разів перезапускали систему опалення. 

Для підготовки залучають кошти не лише місцевого бюджету, а й міжнародних фінансових установ. Станом на сьогодні готовність до майбутнього опалювального сезону становить 62%.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що в рамках підготовки до нового опалювального сезону АТ “Харківміськгаз” продовжує виконувати ремонтні роботи на газових мережах Харкова.  

У компанії зазначили, що роботи необхідні для безаварійного функціонування мереж. До споживачів звернулися з проханням  бути обачними і перекрити крани перед газовими приладами. Підключення житлових будинків до системи газопостачання буде виконано після закінчення ремонтних робіт та надання доступу в усі помешкання для обстеження внутрішньобудинкової системи газопостачання відповідно до вимог Правил безпеки систем газопостачання.

Дізнатися, за якими адресами 27 липня не буде газу, читайте за посиланням.


Читайте также