Один з харківських поїздів курсуватиме іншим маршрутом

Поїзд з Харкова курсуватиме до Івано-Франківська

“Укрзалізниця” змінює маршрут курсування низки поїздів у певні дати вересня, повідомляють "Коментарі. Харків".

Зміни вводяться у звʼязку з проведенням ремонтних робіт на дільниці Надвірна — Делятин. Роботи проводять для того, щоб зайти в сезон зимових перевезень з максимально можливими швидкостями. 

В “Укрзалізниці”, повідомили про зміну маршруту курсування поїзда №15/16 Харків — Ясіня. Він курсуватиме до Івано-Франківська 20 та 22 вересня та з Івано-Франківська до Харкова 21 та 23 вересня.

Також зміняться маршрути курсування поїздів із Запоріжжя, Києва, Одеси, Полтави.

“Просимо пасажирів враховувати ці зміни при плануванні своїх поїздок”, - звернулися до пасажирів в “Укрзалізниці”. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у вівторок, 12 вересня, та середу, 13 вересня, збільшиться кількість автобусів на деяких спеціальних маршрутах. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Балаклійської міської ради. З 12 вересня вводиться додатковий рух на спеціальному автобусному маршруті “Балаклія - Веселе - Вишневе”. Автобусний рух буде здійснюватися щовівторка. Також з 13 вересня вводиться додатковий рух на спеціальному автобусному маршруті “Балаклія - Залиман - Норцівка”. Автобусний рух буде здійснюватися щосереди. Проїзд за даним маршрутом є безплатним.

А у період з 11 по 14 вересня у Печенізькій громаді громадська організація “Грін-Ландія” продовжує надавати соціальні послуги жителям. Можна скористатися послугами соціального працівника, соціального таксі та психолога. Дізнатися про розклад руху безплатного таксі можна за посиланням

Читайте также