Спалах COVID-19: у Харківській області закрили психоневрологічний інтернат

На вході на територію інтернату забезпечать цілодобову охорону громадського порядку і температурний скринінг відвідувачів

На Харківщині в Піски-Радьковському психоневрологічному інтернаті підтвердили коронавірус у трьох підопічних і семи працівників. Зараз вони знаходяться на самоізоляції. Працівники заступатимуть на зміну по 14 чоловік на п'ять днів. Після зміни їм робитимуть тестування. Про це повідомили в Борівській райдержадміністрації.

Наголошується, що вчора, 27 травня, відбулося засідання районної комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Так, комісія вирішила облаштувати карантинний пункт пропуску на вході на територію КУ "Піско-Радьківська психоневрологічний інтернат", забезпечити цілодобову охорону громадського порядку і температурний скринінг відвідувачів.

В інтернаті також повинні забезпечити дистанціювання підопічних, заборонити відвідування, відпустку і вихід підопічних у населений пункт, забезпечити госпіталізацію і самоізоляцію працівників з встановленими COVID-19 і самоізоляцію працівників, які контактували з хворими COVID-19, заборонити відвідування установи сторонніми особами.

Виконавчому комітету Піско-Радьківської сільської ради рекомендовано тимчасово припинити функціонування торговельного майданчика на території села, на період карантинних заходів не відновлювати роботу дошкільного навчального закладу.

Раніше портал "Коментарі. Харків" писали, що станом на 9:00 28 травня в Харківській області лабораторно підтвердили 981 випадок коронавірусу.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися