У Харкові відремонтують один із пологових будинків у центрі міста

Закінчити ремонт до грудня 2020 року

У міському пологовому будинку №3 повинні провести ремонт частини приміщень. Про це йдеться на сайті "Прозорро".

У будівлі по вулиці Куликівська, 48 підрядчик зобов'язується відповідно до тендера відремонтувати приміщення пологового будинку (пологові зали, коридори, санвузли, службові приміщення тощо), а також замінити електрику, провести сантехнічні роботи.

Згідно з відкритими даними сайту публічних закупівель попередня вартість ремонту – 3,2 млн. грн. Завершити його мають до грудня 2020 року.

Як повідомляли "Коментарі" раніше, Департамент капітального будівництва Харківської обласної державної адміністрації витратить майже 100 мільйонів гривень на ремонт та прокладання нових комунікацій в дитячій лікарні.
Відповідно до тендерної документації в лікарні на вулиці Клочківській, 337А будуть міняти покрівлю, умивальники та унітази, ремонтувати і утеплювати стіни, проводити цокольні роботи, утеплювати фундамент, робити укоси, покривати стіни ізоляційним матеріалом, ремонтувати залізобетонні конструкції, облицьовувати стіни керамічною плиткою, встановлювати жалюзійні решітки, зливні воронки, водостічні труби, ремонтувати підлоги, стіни і стелі, проводити нові кабелі і замінювати освітлення, встановлювати нові бордюри.
Нагадаємо, на ремонт басейну в дитячому садку Харкова витратять півтора мільйона гривень.
Відповідно до тендерної документації, передбачається ремонт роздягальні, чаші басейну, вентиляцит, стелі. Також будуть проведені сантехнічні роботи, замінена електрика, встановлена вентиляція. Крім того, відремонтують тамбур басейну і душову.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися