COVID-19: Харківська область перевищила показники по зростанню захворюваності

Міністр охорони здоров'я закликав місцеву владу звернути увагу на ситуацію

На Харківщині та Рівненщині зростає динаміка по хворих на коронавірус. Про це сьогодні, 5 серпня, вранці на брифінгу заявив міністр охорони здоров'я Максим Степанов, пише Укрінформ

"За нашими цифрами щодо адаптивного карантину, на сьогоднішній день ми бачимо тенденцію, що, наприклад, Рівненська і Харківська області, одна 9, інша 6 днів поспіль, перевищують відповідні показники, які встановлені постановою, по рівню захворюваності, динаміці захворюваності. В той же час Вінницька область 6 день поспіль не перевищує національні індикатори. Тернопільська область 4 день поспіль відповідає національним індикаторам, і відповідно може бути переведена в зелений рівень епідеміологічної небезпеки", - сказав Степанов.

За словами Степанова, в Харківській області зі 146 хворих за останню добу - 133 особи проживають в Харкові.

"Мені здається, що там напружена ситуація, я прошу звернути на це увагу місцева влада", - зазначив Степанов.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, в Харкові та області кількість хворих на коронавірус зросла на 146 осіб. У Харківській області відзначається 4239 випадків. Станом на вчора було 4093 заражених коронавірусів. Всього за час епідемії 136 осіб померло, 2333 людини видужала. За добу померло 2.

Читайте также