Міністр охорони здоров'я розповів, що робитиме в Харкові

Остаточне рішення по ситуації з епідемією в місті буде відомо ввечері

Міністр охорони здоров'я України Максим Степанов прибув до Харкова через погіршення ситуації з коронавірусом. Сьогодні, 20 серпня, він збере нараду, на якому буде обговорювати проблеми області, пише УНН

"Сьогодні ввечері буде засідання комісії ТЕБ та НС, де буде розглядатися різний рівень небезпеки та в цілому по Україні в залежності від заповнених ліжок, в залежності від кількості хворих. І де ми будемо визначати, відповідно, хто пішов до якого рівня небезпеки. Увечері ви дізнаєтеся, що у нас буде відбуватися далі ", - зазначив Степанов.

Зараз Степанов приїхав в харківську 17 міську лікарню, в якій лікують хворих COVID-19.

"Харківська область сьогодні дуже швидко зростає за кількістю хворих COVID-19, звичайно треба подивитися на лікарні, які працюють в цьому напрямку. У мене запланована відповідну нараду, щоб ми обговорили проблемні питання, які є і надалі за висновками свого візиту... я дам відповідний брифінг ", - резюмував Степанов.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, в Харківській області відзначається 6849 випадків. Станом на вчора було 6607 заражених коронавірусів. Всього за час епідемії 166 осіб померло, 2733 людини одужали.

Читайте также