У Харкові великий технічний університет опублікував рішення по карантину

Студенти продовжать навчання в колишньому режимі

Харківський Національний університет радіоелектроніки продовжив дистанційне навчання для студентів. Про це повідомляється на сайті вишу.

"У зв'язку з погіршенням епідеміологічної ситуації в Україні, викликаної поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19) і враховуючи лист МОН України від 12.10.2020 № 1 / 9-576" Про тимчасове переведення на дистанційне навчання "повідомляємо, що карантин у Харківському національному університеті радіоелектроніки продовжений до 31 грудня 2020 року", - сказано в повідомленні.

У виші також нагадали про карантин "вихідного дня".

"Відповідно до рішення Кабінету Міністрів України з 14 листопада по 30 листопада 2020 впроваджується карантин" вихідного дня ", який буде діяти з 00:00 суботи до 00:00 понеділка", - написали на сайті університету.

Як повідомляли "Харків. Коментарі "раніше, 13 листопада, асоціація реєстраторів знову проведе мітинг проти карантинних обмежень. Відзначається, що протестувати будуть з 10 години та до 13 біля Харківської облдержадміністрації.

"Карантин остаточно доб'є наш бізнес і залишить без роботи та грошей десятки тисяч сімей. Ми закликаємо приєднатися всіх представників бізнесу, які разом з нами страждають від карантину вихідного дня: працівників сфери культури, спорту, громадського харчування, торгівлі, транспорту, салонів краси й тому подібне. Ми вимагаємо припинити порушувати наші права на роботу", - йдеться в повідомленні.


Читайте также