Світлична заявила, що в Харківській області крадуть гроші з ковідного фонду (ВІДЕО)

Депутат заявила, що в Харківській області переплачують гроші за засоби індивідуального захисту

Народний депутат України Юлія Світлична на своєму виступі у Верховній Раді заявила, що в Харківській області крадуть гроші з ковідного фонду. Відповідне відео вона опублікувала у себе в FaceBook.

"Останнім часом ми з вами бачимо все більше зловживань із витратами ковідного фонду. Не виключенням становляться й регіони України. Хочу вам навести приклад Харківської області. В обхід тендеру нещодавно на засоби індивідуального захисту було потрачено двадцять п’ять мільйонів гривень і ви знаєте, навіть поверхневий аналіз показує, що більшість товарів закуплені за завищеними цінами. Наприклад, маска медична, яку можна купити у будь-якій аптеці за три гривні. На об’ємах у триста тисяч масок було потрачено три гривні на кожну маску. Я думаю, що на таких об’ємах будь-який продавець міг знижку зробити. І така ситуація була і на інших позиціях. Стосовно захисного одягу, рукавичок, дезінфекторів та інших товарів ціна на які була завищена у два, а то й у п’ять разів",- заявила Юлія.

Нагадаємо, Юлія Світлична назвала представників харківської міськради смішними людьми та маніпуляторами, які не хочуть проводити позачергові вибори міського голови Харкова.

Читайте также