У Харківській області учні отримали Apple iPad (ФОТО)

Планшети передали на баланс навчального закладу

У Балаклії учні отримали сучасні планшети для навчальних цілей. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Балаклійської міської ради. 

Усі учні Балаклійського ліцею № 3 безплатно отримали сучасні пристрої Apple iPad з повним комплектом навчальних програм, затверджених МОН України. Допомогу надали завдяки:

  • Міжнародній компанії ASBISс,

  • Комітету з питань освіти, науки та інновацій Верховної Ради України,

  • громадській організації “СЕВЕН ФІЛДС”,

  • Департаменту освіти та науки Харківської обласної військової адміністрації.

Сучасні пристрої дозволять учням отримувати сучасну та якісну освіту з будь-якого місця в Україні.

Планшети Apple iPad були безплатно передані на баланс Балаклійського ліцею №3, який постраждав внаслідок бойових дій. Щоб захистити гаджети від механічних пошкоджень та забезпечити можливість користування Apple iPad наступним поколінням школярів ліцею, всі планшети Apple iPad оснастили захисним склом та чохлами.

“Висловлюємо слова щирої подяки спонсорам даного проєкту - Міжнародній компанії ASBISc та усім, хто допомагав у реалізації. Впевнені, що передані планшети допоможуть здобувачам освіти у навчанні”, - наголосили у пресслужбі міської ради.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що минулого тижня освітній процес розпочався у 2 школах Петропавлівської громади. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської ОВА.  Заступниця начальника ХОВА Віта Ковальська розповіла, що невдовзі мають знову запрацювати 3 заклади Куп’янської громади та 1 – Кіндрашівської. У Петропавлівській громаді дистанційно навчаються діти як із Петропавлівки, так і з Куп’янської, Курилівської та Кіндрашівської громад.


Читайте также