У Харкові педагоги деяких шкіл отримали ноутбуки (ФОТО)

Комп'ютерна техніка допоможе педагогам якісно організовувати дистанційне навчання

Педагогічні колективи шкіл №13, 69, 86, 108 та 171 Холодногірського району отримали 23 ноутбуки. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Така допомога стала можливою завдяки співпраці Міністерства освіти і науки України, Міністерства цифрової трансформації України з компанією Google та ЮНЕСКО. 

Комп'ютерна техніка допоможе педагогам закладів освіти, які постраждали через ворожі обстріли, продовжувати комунікацію з учнями та якісно організовувати дистанційне навчання.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що усі учні Балаклійського ліцею № 3 безплатно отримали сучасні пристрої Apple iPad з повним комплектом навчальних програм, затверджених МОН України. Сучасні пристрої дозволять учням отримувати сучасну та якісну освіту з будь-якого місця в Україні.

Планшети Apple iPad були безплатно передані на баланс Балаклійського ліцею №3, який постраждав внаслідок бойових дій. Щоб захистити гаджети від механічних пошкоджень та забезпечити можливість користування Apple iPad наступним поколінням школярів ліцею, всі планшети Apple iPad оснастили захисним склом та чохлами. “Висловлюємо слова щирої подяки спонсорам даного проєкту - Міжнародній компанії ASBISc та усім, хто допомагав у реалізації. Впевнені, що передані планшети допоможуть здобувачам освіти у навчанні”, - наголосили у пресслужбі Балаклійської міської ради.

Ноутбуки отримали також учні харківської школи та учні шкіл на деокупованих територіях Харківської області.


Читайте также