Послаблення карантину: дитсадки в Харкові готують до відкриття

У дитсадках проведуть генеральне прибирання, закуплять для малюків продукти харчування та узгодять з батьками графік роботи

У дитсадках Харкова під час карантину дітям і співробітникам вимірюватимуть температуру. Про це розповіла директор Департаменту освіти Харківської міської ради Ольга Деменко.

За її словами, роботу дитячих садочків планують відновити з першого червня. Однак остаточне рішення про відновлення роботи дошкільних навчальних закладів буде прийнято 25 травня. Після цього у дитсадках проведуть генеральне прибирання, закуплять для малюків продукти харчування та узгодять з батьками графік роботи.

Деменко також розповіла, що всім дітям вранці і протягом дня вимірюватимуть температуру. Приймати їх будуть не в приміщенні, а на вулиці. Крім того, в дитсадках тимчасово відмовляться від занять, які передбачають близький контакт малят.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що станом на 9:00 21 травня в Харківській області лабораторно підтверджено 851 випадок коронавірусу. Так, за останню добу діагноз підтвердився у 15 осіб. В Україні кількість хворих коронавірусом досягло 19 706, за добу - 476 нових випадків.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися