Спортсмени з Харківщини здобули чотири медалі на першості України

Харків'янам підкорилися чотири нагороди з лижних гонок на лижоролерах

Спортсмени Харківщини здобули медалі юнацького чемпіонату України з лижних гонок на лижоролерах. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію телеграм-каналу "Kharkiv sport city".

Спортивний захід відбувався з 7 по 12 вересня на Львівщині. За результатами змагань харків’яни вибороли золоту, срібну та дві бронзові медалі. В загальнокомандному заліку збірна Харківської області посіла третє місце. 

Чемпіоном України в кросі став Юрій Карпенко. Друге місце в цій гонці посів також харківський лижник Іван Загоруйко. Бронзовими призерами стали Ярослав Гаркуша (гонка вільним стилем) та Даніїл Никитюк (гонка класичним стилем).

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про поразку харківського тенісиста в матчі на Кубку Девіса. Вчора стартував матч Першої Світової групи Кубка Девіса між збірними України та Колумбії. Владислав Орлов з Харкова поступився Даніелю Елаї Галану у трьох сетах. Про це "Коментарі. Харків" повідомляють з посиланням на телеграм-канал "Kharkiv sport city". У другому матчі в серії ігор між Україною та Колумбією зіграли другий номер збірної України, харківʼянин Владислав Орлов та лідер команди Колумбії Даніель Елаї Галан. Орлов зміг виграти перший сет, мав шанси на перемогу у другій партії та у матчі, проте Галан перехопив ініціативу та зміг перевести матч у третій сет, де здобув перемогу із сухим рахунком.  Зустріч між збірними України та Колумбії продовжиться сьогодні матчем у парному розряді між Іллею Білобородько та В'ячеславом Бєлінським від збірної України та дворазовими переможцями мейджорів, колишніми лідерами світового рейтингу Хуаном Себастьяном Кабалем та Робертом Фарою від команди Колумбії.

Читайте также