Харківські велосипедисти забрали все медалі на міжнародних змаганнях

Харківські велогонники перемогли на "Lviv Open Cup"

Харківські велосипедисти здобули дві золоті, чотири срібні та чотири бронзові медалі на міжнародних змагань "Lviv Open Cup". Про це розповіли в пресслужбі Харківської облдержадміністрації.

Відзначається, що в змаганнях брали участь спортсмени з України, Польщі, Білорусі та Литви. У чоловічому кейріні харків'яни забрали все медалі. Перше місце зайняв Богдан Данильчук, друге - Владислав Денисенко, третє - Єгор Коробов.

Крім цього Валентин кашне показав кращий результат в скретч серед юніорів і взяв ще одне "золото". Срібло взяли Алла Білецька, Владислав Денисенко та Валентин Кабашний. А бронзові нагороди отримали Алла Білецька та Аріна Коротеева.

Інші новини спорту:

Найкраща тенісистка України Еліна Світоліна все-таки не змогла вийти у фінал Олімпійських ігор в Токіо. Еліна в півфіналі програла Маркеті Вондроушової з Чехії з рахунком 3: 6, 1: 6. Попри поразку, Еліна стала першою українкою на Олімпійський іграх, яка в одиночному розряді вийшла в півфінал.

На Олімпійських іграх в Токіо 24 липня в 1/16 фіналу капітан української збірної з боксу Микола Буценко програв свій перший бій. Боксер покинув Олімпіаду. Спортсмен зустрівся з еквадорцем Кайседо Пачіто. У першому раунді український спортсмен поступився за рахунком, у другому - зрівняв, а третій раунд знову пішов боксеру з Еквадору. В результаті бій завершився з рахунком 2: 3 на користь еквадорця.

Харківський фехтувальник Роман Свичкар в складі збірної зайняв шосте місце на Олімпіаді в Токіо. У чвертьфіналі Свичкар разом з Ігорем Рейзліним, Богданом Нікішин та Анатолієм Гері поступилися з рахунком 35:45 суперникам з Китаю. Далі в боротьбі за п'яте місце українці перемогли 45:39 збірну Італії, але, поступившись французам 39:45, посіли шосте місце.


Читайте также